Posted by: awangshamsul | October 22, 2006

My new MacBook

From My new MacBook

My Desktop

From My new MacBook

My Instant Messengers

From My new MacBook

My webcam


Responses

  1. aku nak beli mac gak la.. dia unix-based cam syok je..apsal tak angkat macpro awang? hehe

  2. pergh… dahsyat gak ni… ni terasa macam nak angkat satu ni..

    selamat hari raya maaf zahir batin..

  3. huhu… mmang nak beli macbook pro… tapi mahal giler ma… yg low spec 7000… yg high 10000..
    ni aku beli spec yg redah sekali je ni….

  4. eh ko chat dgn soleh, apa khabar dia sekarang

  5. mmg syok. mane2 mac os x skali pun.🙂 caya ah awang.

  6. ihsan: soleh baik je.. dia kat petronas carigali kat klcc sekarang..

    zid: thanks… finally

    p/s: wah… pemilik2 mac dah mula mengunjungi .😛

  7. Selamat hari raya maaf zahir batin

  8. akhirnya… =)

  9. askm awang, selamat hari raya, jemput ke rumah,

  10. update please

  11. huhuhu rahmat demanding sekarang

  12. badik… nanti kalau nak pergi aku bagitau…

    mat… tunggu sat.. masuk kerja terus sibuk giler..haha

  13. awang, takde perasaan macam nak update ke? huhuhu

  14. jemput menulis untuk titianfitrah edisi bumper. titianfitrah@yahoo.com

  15. it seems like you have stopped blogging again.

  16. assalamualaikum. heh lama tak dengar khabar… selamat bertugas!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: